Vandbaseret hånd- og overfladedesinfektion

Vandbaseret hånd- og overfladedesinfektion

Undgå bakterier på hænder og overflader ved brug af Mediforms vandbaseret hånd- og overfladedesinfektion. Med hånd- og overfladeproduktet reduceres 99,99% bakterier og kappebærende vira som eksempelvis coronavirus.

Produktet er velegnet til desinfektion af både hænder samt rene og hårde overflader på inventar og udstyr i hjemmet, kontoret, institutioner, træningscentre og lignende.

Hånd- og overfaldedesinfektionen er særlig skånsom for huden. Væsken er uden ethanol, hvilket betyder at du kan anvende Mediform uden at gå på kompromis med din huds sundhed.

Hånd- og overfladedesinfektionen kommer i to størrelser, på spray og refill. Sprayflasken gør det nemt når du skal desinficere minde overfalder og 5000 ml refill er god til de store overflader. Med 5000 ml refill får du også mulighed for at genopfylde din sprayflaske, så du aldrig løber tør.

Anvendelse:
Desinfektionsmidlet er klar til brug og kan anvendes på både hænder og overflader.

Påfør på rene hårde overflader med en spray, moppe eller klud. Overfladen skal være våd i 1 minut og tørre herefter. Skyl ikke med vand.

Påfør 3 ml middel på rene hænder. For optimal effekt skal hænderne være våde i ca. 30 sekunder, før det naturligt fordamper.

 

Hånd- og overfladedesinfektion