Om os

Mediform er en serie af banebrydende desinfektionsprodukter med mange fordele

Mediform er en dansk produceret desinfektionsserie som er udviklet specielt til dig med sensitiv hud.

Alle produkter er skånsomme og kan anvendes dagligt uden at udtørre huden.

Vi ønsker at beskytte forbrugerne mod usunde desinfektionsmidler og Mediform er på mange måder et revolutionerende desinfektionsmiddel som sikrer dig samme fordele som den klassiske håndsprit. Mediform tilbyder en serie af hånd- og overfaldedesinfektionsmidler som kan anvendes af hele familien, både til hænder og overfalder.

Alkoholfri desinfektionsprodukter

God hygiejne er alfa omega, men de alkoholbaseret håndsprit er hårde mod huden. Mange oplever at deres hænder bliver tørrer ved dagligt brug af håndsprit, hvilket kan lede til allergiske rektioner som rødme, kløen og eksem.

Mediform er derfor et vandbaseret desinfektionsmiddel uden alkohol/sprit (ethanol). Vores vandbaseret desinfektionsmidler fjerner baktier og vira med 99,99% sikkerhed uden at din hud skal gå på kompromis.

Den aktive ingrediens i Mediform hedder DDAC (Didecyldimethylammonium chloride) og er ekstremt effektiv i bekæmpelsen af kappebærende virus.

Den blå hånddesinfektionsserie indeholder glycerin som er med til at blødgøre huden og sikre at hunden ikke udtørrer. Dette betyder at hånddesinfektionen naturligt plejer hudens beskyttende fedtlag og minimerer risikoen for irritation af huden.

Det skånsomme valg

Som et af de eneste produkter på markedet er Mediform dermatologisk test, AllergyCertified og godkendt af Vegan Society. Det gør Mediform til et sikkert alternativ til håndsprit, hvilket betyder at du ikke skal gå på kompromis med desinfektion og din hud.

Mediform er uden parfume og er et neutralt valg for alle med sensitiv hud eller parfumeallergi.

Det milde bakteriedræbende skum virker på samme måde som alkoholbaseret håndsprit, men uden du skal bekymre dig om din huds sundhed.    

Danskproduceret

Mediform er danskproduceret produkter til dig som ønsker et alternativ til håndsprit. Det er vigtigt for os at vores produkter er gennemtestet og veldokumenteret så de lever op til de formelle krav er der på markedet, inden for hånddesinfektion.

Alle produkter er gennemtestet efter Europæiske standarter og der er påvist stor effekt over for bakterier og vira.

Mediform er dermatologisk testet og kan derved anvendes af alle med sensitiv hud. Mediform er testet ud fra europæiske standarter.

Certificeringer

Dermatologisk testet (vis logo) : Ved dermatologiske 24-timerstests består mediform, mens alkoholbaserede produkter ikke gør.

Allergy Certified (vis logo): Med Allergy Certified sikre vi at alle alle ingredienser bliver tjekket for allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer.

Vegan:  Sikre at produktet ikke indeholder animalske produkter eller animalsk biprodukter, samt ikke er testet på dyr

 

Gennemtestet og certificeret

hænder:

Dokumenteret effekt efter europæiske standarder af akkrediterede uafhængige laboratorier.

 • EN 1500 – Bakteriedræbende – Human Hygiejne
  • EN 13727 – Bakteriedræbende med effekt på 10 sekunder
  • EN 14476 – Virusdræbende på max 60 sekunder

 

Hænder & overflader:

 • EN 1276 – Bakteriedræbende
  • EN 13727 – Bakteriedræbende
  • EN 1500 – Bakteriedræbende – hygiejnisk hånddesinfektion på 30 sekunder
  • EN 14476 – Dræber kappebærende vira
  • EN 13697 – Svampedræbende

 

Overflader:

 • EN 1276 – Bakteriedræbende – Hygiejnisk hånddesinfektion på 30 sekunder
 • EN 13727 – Bakteriedræbende
 • EN 14476 – Dræber kappebærende virus
 • EN 13697 – Svampedræbende

Vandbaseret

Mediform hånddesinfektion indeholder vand (som bæremedie), aktivt stof (bakteriedræbende) og glycerin (for at blødgøre huden).

Lugter ikke af sprit, da det ikke er spritbaseret, men er et vandbaseret biocidholdigt produkt, som er naturligt lugtfrit.

Den gode hygiejne og omtanke for huden behøver ikke, at være et kompromis.

Ingen brandfare

Nemt at opbevare.

Alkoholbaserede produkter er brændbare og skal derfor opbevares og transporteres med stor hensyntagen. Dette problem har Mediform ikke, da det er vandbaseret.

Derfor er det langt lettere at transportere og opbevare sikkert og forsvarligt end markedets alkoholbaserede alternativer.